top of page
  • Skribentens bildEvalena Ramberg

Foto och reseblogg

Uppdaterat: 4 maj 2022

Jag har bloggat mycket tidigare men någonstans tappade jag intresset. Saknar dock skrivandet och har en tid funderat över vad jag skulle vilja blogga om. Kom fram till att det finns två saker jag verkligen älskar, resor och fotografering. Så varför inte skriva om det.


När det kommer till fotograferandet så är jag självlärd. Läst en massa litteratur kring ämnet och övat i många många år. Känner att jag har lärt mig mycket genom åren så jag vill gärna dela med mig av min kunskap men även skriva lite om de fotouppdrag jag utför.

Vad gäller resandet så är maken och jag ute och resor mycket. Inte bara utlandsresor utan även inom Sverige. Det finns så mycket att se och uppleva i Sverige som jag gärna vill dela med mig av. Tips på både sevärdheter, bra matställen och boenden.

Bild: Kyrkan i Lysekil


Vad gäller resor utanför Sverige så kommer jag skriva om semesterresor även här med tips om aktiviteter/sevärdheter till matställen och boenden. Vi åker även på arbetsresor till exempelvis internationella sportevenemang. Fotografier och berättelser från dessa kommer det att bjudas på.

Bild: Lutande tornet i Pisa


Jag hoppas ni vill följa min blogg och att ni finner ett nöje i att göra det.

//Skrivet av en förväntansfull Evalena




29 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page