top of page
  • Skribentens bildEvalena Ramberg

Fotografering i naturen

Förra helgen var det fotografering ute i naturen närmare bestämt Osaby naturreservat.



Familjefotografering stod på schemat. Alltid en utmaning med gruppbilder och särskillt när mindre är barn med. Det är fantastikt roligt när det klickar och man får alla dit man vill.


Som fotograf säger man ofta åt dem man fotograferar att titta in i kameran. Ja, visst vill man det men ibland är det inte nödvändigt. Ibland vill man fånga känslan och då behöver det nödvändigtvis inte vara så att man måste fånga blicken utan man fångar ögonblicket om ni förstår vad jag menar.


Moderskärlek, finns det något vackrare?

Eller ett barn som utforkar världen runt ikring?

Familjelycka, med stundande midsommarbarn i magen. Här bad jag Christoffer viska något fint i örat på Anna.

Av reaktionen som kom så verkar det som att hon uppskattade det han sa. Fortfarande är jag lite nyfiken på vad han sa :)


Jag brukar redigera några bilder även i svart/vitt. Jag tycker många gånger att svart/vitt gör sig bra, eller vad tycker ni?




När jag var klar med familjefotograferingen gick jag på en lite rekognosering runda. Till sommaren ska jag fotografera ett bröllop där festen kommer att gå av stapeln i Osaby Herrgård. Ser verkligen fram emot detta uppdrag också.


Söker ni efter en fotograf till familjefotografier, bröllopet, studenten, släktträffen? Ja, alla händelser som kan tänkas vara roliga att föreviga, så tveka inte att kontakta mig.


Önskar alla en fin dag / Evalena



Senaste inlägg

Visa alla

コメント

コメントが読み込まれませんでした。
技術的な問題があったようです。お手数ですが、再度接続するか、ページを再読み込みしてださい。
bottom of page