top of page
  • Skribentens bildEvalena Ramberg

Inför Dubai

Så här, ett par dagar innan avfärd, så har lite planering inför resan skett. Det är så mycket vi vill se och uppleva på resan så det gäller att planera lite innan. Vi har bokat tre fasta aktiviteter. Det är så praktiskt att man kan boka aktiviteterna hemifrån innan man reser. Det finns en jättebra sida att boka på som heter "GetYourGuide" Här kan man boka aktiviteterna och skriva ut Voucherna som gäller som biljett eller så kan man enkelt ladda ner deras App. Biljetterna finns även där och man kan komma åt dem även om man är offline ifall man bara laddat hem dem.


Så nu har vi bokat tre dagar med aktiviteter.

En heldags ökensafari med bland annat kamelridning, sandbordning som är som snowboard fast på sanddynorna. På kvällen blir det grillning och uppträdanden. Ett besök i världens högsta byggnad Burj Khalifa med stopp på 124, 125 och på 148 våningen. Jag minns bara det 30 våningshotellet i Alicante som jag tyckte var högt. Detta kommer alltså vara nästan 5 sådana hus på varandra. Jag har lite svårt att föreställa mig det. Häftigt kommer det säkerligen att bli. En obligatorisk båttur är också bokad. Vi brukar ta oss en båttur när vi är utomlands. Denna gång blir det något alldeles exceptionellt, en megayacht. Tre timmar lång kryssning med middag och denna båttur var verkligen prisvärd.


När man flanerar runt på GetYourGuide så blir man ju jätte sugen på en massa aktiviteter. Vi får väl se ifall vi bokar något mer men då gör vi det när vi är där. Vi vill ju inte boka upp alla dagar med aktiviteter. Vi ska väl också ha lata dagar i hotellets poolområde och stranden. Chrille fick också ett tips om The Irish Village i Dubai. Dit kommer vi nog också att bege oss någon kväll.


Vi kommer att flyga med Emirates, något större plan än de vi är vara att åka med :) Det är inte utan att jag börjar få lite resfeber nu.


På måndag bär det av. Vill du följa med oss på resan? Följ oss här i bloggen så kommer vi bjuda på fotografier och reseskildringar //Evalena

62 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page