top of page
  • Skribentens bildEvalena Ramberg

Tidernas Hockeygala, del 1

Hur tokigt som helst. Vi fann evenemanget på nätet i Lördags när vi var på en jobbrunda. Tänk så häftigt det skulle vara att gå på den tyckte vi, svenska ishockeyförbundets 100 års jubileum. Det är ju nu eller aldrig man kan ju inte säga att vi väntar och går på den nästa år. Den går ju här och nu. Vi bestämde oss för att räkna lite på det när vi kom hem. När vi upptäckte att vi kunde ta två gratis nätter på Scandic så slog vi till.


Igår eftermiddag åkte vi upp till Scandic Skärholmen. Vi upptäckte att det var samma hotell som vi bott på för länge sedan, då hette den Hotel Prins Filip har jag för mig. Det var ett rätt sunkigt hotell då men har fräschats upp sedan dess. Nu hade vi ju bokat två bonus nätter så vi fick vad vi brukar få på Scandic, en skrubb men vad gör det när det är gratis. Där måste jag nog säga att Nordic Choice Hotels med sina hotell Clarion, Comfort och Quality ger bättre rum och man får dessutom fler hotell med färre poäng. Vi har alltid fått rediga rum för våra poäng hos dem, tror inte ens de har sådana här små rum. Nu ska vi inte prata illa om Scandic de fyller också sin funktion och är ett rätt prisvärda alternativ.


Vi vaknade upp idag efter en si sådär natt. Jag tror att jag haft lite resfeber eller en spänd förväntan för vad kvällen har att erbjuda. Vi började dagen med en bastant frukost och nu ligger vi på sängen i det lilla lilla rummet. Jag sitter upp och skriver lite och maken sussar sött jämte.


Senare idag ska vi träffa bonusdottern innan vi sedan gör oss festfina för galan. Jag har inhandlat en supersnygg väska på Gina Tricot . ///Evalena




91 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page